Naša ekipa strokovnjakov za načrtovanje vrtov je predana temu, da vaše sanje o popolnem vrtu pretvorimo v resničnost. Z dolgoletnimi izkušnjami v oblikovanju raznolikih vrtnih prostorov smo pripravljeni izpolniti vaša pričakovanja in potrebe.

Po načrtovanju in izvedbi pa ne pozabimo na možnosti oskrbe vrta, saj želimo, da vaš vrt ostane urejen in cvetoč skozi vse letne čase. Vaš vrt, naša skrb.

Kakovost, spoštovanje želja strank in strokovnost

S premišljeno ureditvijo okolice poslovnega prostora ali vrta želim strankam odpirati vrata v svet vrtne umetnosti, jim približati sodobne trende urejanja, ki jih dopolnjujeta slovenska krajina in tradicija v urejanju različnih nasadov (vrtov, parkov, teras, balkonov).

 

S strankami želim postati prijatelj, zato sem z njimi od načrta in končne ureditve do vseh del, ki jih zahteva zdrav in urejen nasad. Moja temeljna vodila so celovita kakovost, spoštovanje želja strank in strokovnost, ki jih spremljata veselje do ustvarjanja in prijaznost sodelavcev.

 

Vrt je podaljšek dnevne sobe na prostem, zato ga je treba urediti skrbno, z znanjem in praktičnimi izkušnjami.

ANDREJ STRGAR, krajinski arhitekt in zapriseženi sodni izvedenec in cenilec hortikulturne stroke

andrej_podpis

Koraki pri ureditvi vrta - gostovanje na Ljubljana TV

Pripeljite naravo v vaš dom.

Za izdelavo načrta, izvedbo, oskrbo vrta ali okolice
nas pokličite na: 01/561 20 89,
napišite elektronsko pošto: info@pro-horto.si,
ali pa se oglasite v vrtnem centru v Črnučah na Suhadolčanovi ulici 6.

Lahko pa izpolnite spodnji obrazec:

SVETOVANJE

Svetovanje na terenu in v vrtnem centru je primerno za ureditve novih manjših gred ali delov že obstoječega vrta, za nove vrtove in večje posege v vrt, pa predlagamo bolj temeljit premislek in izdelavo načrta zasaditve.

NAČRTOVANJE

Z več kot pol stoletja izkušenj smo mojstri v povezovanju oblikovalskega znanja s praktičnimi izvedbenimi veščinami. Razumemo, da je vrt živa stvar in zato oblikujemo trajnostne rešitve, ki bodo vrtove ohranile privlačne in funkcionalne še leta in desetletja vnaprej.

IZVEDBA

Ureditev vrta ali okolice objekta vključuje pripravo terena, navoz rodovitne zemlje, ureditev namakalnega sistema in trate (s sejanjem ali polaganjem travnih zvitkov) ter zasaditev rastlin. Z zunanjimi sodelavci poskrbimo lahko tudi za druge vrtne objekte. Uredimo vam tudi korita, skalnjake, škarpnike in grobove.

OSKRBA

Z usposobljeno ekipo sodelavcev skrbimo za vzdrževanje večjih ali manjših zelenic, vrtov in okolic objektov. Nudimo redno tedensko vzdrževanje, posebne spomladanske in jesenske posege ter intervencijsko oskrbo po potrebi. Vaš vrt bo vedno urejen in negovan.

MNENJA

Od ideje do izvedbe - vse na enem mestu

VRTNI CENTER

NAČRTOVANJE VRTOV

UREJANJE OKOLICE