SPOZNAJTE EKIPO

ČASOVNICA NAŠE ZGODBE

PRIDRUŽITE SE NAM

KONTAKT

Saj veste, vrt je živa stvar.

Mi pa vemo, kakšen bo čez 5, 10 ali več let.

To upoštevamo pri svetovanju, načrtovanju, ureditvi in oskrbi vrta. Z našim praktičnim znanjem lahko prenesemo v realnost najbolj izvirne ideje tako, da delujejo. Cilj pa je zadovoljna stranka, ki nas lahko brez zadrege priporoča svojim znancem in prijateljem.

SPOZNAJTE EKIPO
Pro Horto Strgar

ANDREJ STRGAR

Univerzitetni diplomirani inženir krajinske arhitekture, direktor podjetja, ukvarja se z svetovanjem, načrtovanjem in izvedbami. Zapriseženi sodni cenilec hortikulturne stroke.

KATJA BLEIWEIS STRGAR

Univerzitetna diplomirana inženirka geologije, vodja vrtnega centra, ukvarja se s svetovanjem o nabavi in sajenju rastlin.

NATAŠA MIHELIČ

Univerzitetna diplomirana inženirka agronomije, poslovna sekretarka in nadzorna drevesnice za bolezni in škodljivce, ukvarja se z varstvom rastlin, svetuje pri nabavi.

ALENKA GAŠPERLIN

Vrtnarski tehnik, v podjetju že več kot 30 let, skrbi za drevesnico.

ANŽE NEDOG

Vodja del na terenu, 10 let izkušenj.

INES KOŠEC

Diplomirana inženirka arhitekture, po duši vrtnarka in z večletnimi izkušnjami v vrtnarstvu, tukaj za strokovno svetovanje.

VI?

Pridružite se naši ekipi!

NADZORNIK

Chief happiness officer

IZVEDITE VEČ O ZGODOVINI ZGODBE
Pro Horto Strgar – že od leta 1968!

Drevesnica Pro Horto Strgar, ki ima svoj sedež v Črnučah, je edina velika drevesnica v Ljubljani z lastno proizvodnjo rastlin. Podjetje je leta 1968 ustanovil Jože Strgar, takrat kot obrtnik.

Doštudiral je hortikulturo in se več let izobraževal v Belgiji pri Jeleni de Belder ter v Angliji. V Črnučah je zasnoval drevesnico in je bil prvi, ki se je v tistih časih ukvarjal z urejanjem vrtov. Bil je tudi urednik (Naš vrt) in avtor več deset knjig in priročnikov.

Ko je leta 1990 postal ljubljanski župan, je podjetje prevzel sin Andrej in od takrat podjetje deluje kot Pro Horto Strgar d.o.o. Lastnika podjetja sta danes Andrej in Katja Strgar, pri čemer je Andrej univerzitetni diplomirani inženir krajinske arhitekture in tudi zapriseženi sodni cenilec hortikulturne stroke.

Vabljeni k branju celotnega intervjuja za portal Doma v Ljubljani  TUKAJ

Časovnica

1968

Ustanovitev podjetja, ustanovitelj Jože Strgar.

1971

Preselitev podjetja iz Dravelj v Črnuče na lokacijo, kjer je podjetje še sedaj.

1972

Zasaditev drevesnice.

1989

Andrej Strgar opravi strokovni izpit na Ministrstvu za pravosodje in pridobi naziv zapriseženi sodni cenilec in izvedenec kmetijske stroke za področje hortikulture (vrtovi in parki).

1990

Andrej Strgar diplomira na Biotehniški fakulteti, oddelek za krajinsko arhitekturo.
Jože Strgar postane ljubljanski župan, zato podjetje prevzame Andrej Strgar z ženo Katjo.

1998

Prenovitev vrtnega centra in otvoritev trgovine.

1999

Andrej Strgar opravi strokovni izpit na Zbornici za okolje in prostor in pridobi naziva Pooblaščeni krajinski arhitekt, Pooblaščeni prostorski načrtovalec.

2016

Eva Strgar magistrira na Biotehniški fakulteti, oddelek za krajinsko arhitekturo.

2020

Eva Strgar opravi strokovni izpit na Bavarski arhitekturni zbornici (Bayerische Architektenkammer) in pridobi naziv Pooblaščena krajinska arhitektka (Landschafsarchitektin).

PRIDRUŽITE SE NAŠI EKIPI -
Pro Horto Strgar ZAPOSLJUJE!

Vabimo vas, da se pridružite našemu srčnemu kolektivu v vrtnem centru in drevesnici Pro Horto Strgar. Iščemo posameznike, ki obožujejo naravo, rastlin, krajinsko arhitekturo in radi delajo na svežem zraku. Delo poteka v Ljubljani in okolici.

Vaše naloge bodo vključevale pomoč pri vzdrževalnih delih, urejanju vrtov ter skrbi za naše rastline v vrtnem centru in drevesnici. Iščemo strokovne in zanesljive posameznike, ki delijo naše vrednote: profesionalnost, zanesljivost in odgovornost.

Če se prepoznate v tem zaposlitvenem pozivu in si želite delati v prijetnem okolju ter skupaj z nami prispevati k urejenim in zdravim vrtom, vas vabimo, da se prijavite. Pridružite se nam in soustvarjajte čudovite okolice!

SPOZNAJMO SE - verjamemo, da vam lahko pomagamo v svetu vrtov in dreves

Za izdelavo načrta, izvedbo, oskrbo vrta ali okolice
nas pokličite na: 01/561 20 89,
napišite elektronsko pošto: info@pro-horto.si,
ali pa se oglasite v vrtnem centru v Črnučah na Suhadolčanovi ulici 6.

Lahko pa izpolnite spodnji obrazec:

MNENJA

Od ideje do izvedbe - vse na enem mestu

VRTNI CENTER

NAČRTOVANJE VRTOV

UREJANJE OKOLICE