Zakaj izbrati prav Pro Horto Strgar za svetovanje pri ureditvi vrta?

Pri nas se lahko zanesete na izkušene krajinske arhitekte, ki s praktičnimi izkušnjami vodijo našo storitev svetovanja pri načrtovanju sanjskih vrtov ali ureditvi obstoječega vrta. Razumemo, da je vrt dinamičen prostor, ki se s časom razvija, zato pri svetovanju postavljamo temelje za vaš vrt čez 5, 10 ali več let.

Naša prednost je praktično znanje, ki ga uporabljamo pri prenosu vaših najbolj izvirnih idej v realnost. Pri svetovanju, načrtovanju, ureditvi in oskrbi vašega vrta združujemo ustvarjalnost in tehnično strokovnost, tako da vaš vrt ni le lep, ampak tudi funkcionalen.

Naš končni cilj je zagotoviti zadovoljstvo strank. Želimo si, da nas naše stranke z veseljem priporočijo svojim znancem in prijateljem. Za nas je vaša referenca potrditev, da smo uspešno izpolnili vaše želje in potrebe pri urejanju okolice ter da smo vam pomagali ustvariti vrtni raj, ki bo navduševal še mnoga leta.

Obiskala nas je tudi ekipa portala Better Lifestyle s sloganom živite bolje v Ljubljani in Sloveniji s pomočjo lokalnih strokovnjakov in se prepričali o naši ponudbi. Več o obisku pri nas pa v tem video prispevku.

UREDITEV VRTA - PRIMER

Želite strokovno svetovanje pri načrtovanju sanjskega vrta?

Za svetovanje nas pokličite na telefon: 01 561 20 89
ali na pišite na info@pro-horto.si.
Oglasila se vam bo Nataša Mihelič, diplomirana agronomka.

Lahko pa izpolnite spodnji obrazec:

MNENJA

Od ideje do izvedbe - vse na enem mestu

VRTNI CENTER

NAČRTOVANJE VRTOV

UREJANJE OKOLICE